Ma - vr: 8:30 - 17:00 uur 0314-363280

Reiservaringen

Benieuwd hoe onze reizigers hun reis vonden?

Lees hier hun reiservaringen

Recensies

Deze reis hebben wij geboekt vanwege het afwisselende en interactieve  programma. Waardoor ook het reisgezelschap uit jongeren en iets ouderen bestond.
Het was een zeer indrukwekkende, boeiende en soms emotionele reis, door het land waar de Here God Zijn naam aan verbonden heeft.
Een paar hoogtepunten van deze reis: Boottocht op het meer van Galilea.
Shabbatviering met joodse vrienden. Bezoek aan het openluchtmuseum in Nazareth Village.
Klank en lichtspel in de tower of David over de geschiedenis van Jeruzalem en het meemaken van de opening van de Shabbat bij de westelijke muur.
De afwisseling met actieve onderdelen zoals kajakken in de Jordaan of een jeeptocht door de Negev - woestijn maakt het reisprogramma heel boeiend en ontspannend.
Door deze reis is de liefde en de verbinding met het land Israel en het joodse volk sterk gegroeid.
Onze dank aan Marjan voor het bedenken en samenstellen van dit programma,
de uitstekende maaltijden en hotels en aan onze Nederlandssprekende gids Krina die ons van veel informatie heeft voorzien.
Peter en Ida Krikke.
Het was mijn droom om naar het land van mijn God te gaan, om alles wat ik in de Bijbel las ook met mijn eigen ogen te kunnen zien. En deze droom is dit jaar werkelijkheid geworden. Het was een mooie reis, we hebben ontzettend veel gezien in zo'n korte tijd. Door deze reis is mijn liefde voor Israël nog groter geworden, ik ben gaan inzien wat God aan de 12 stammen heeft beloofd, waar de voorvaderen hebben gelopen. Kortom de Bijbel is gaan leven voor mij! Prijs de Heer dat Hij zich aan Zijn Woord houdt en Zijn beloftes nakomt. We hebben ook hele fijne mensen tijdens deze reis ontmoet, met wie we Het Woord konden delen. Veel dank aan Idoed reizen, die onze reis goed georganiseerd en begeleid hebben. Ik vond het ook zo fijn dat we elke ochtend voor het vertrek met elkaar baden en elke avond aanbiddingsliederen zongen. Mooi om te zien dat de reisorganisatoren zo dicht bij God leven. Beste Jo en Marjan, ik wens jullie Gods zegen met al jullie toekomstige reizen die jullie gaan organiseren! Bedankt Luba
De Woord en Bewegingsreis was voor ons een reis vol hoogtepunten. Wat hebben we veel gezien en gedaan in 10 dagen. Het was een mooie mix van Bijbelse-, natuurlijke- en culturele plaatsen bezoeken en sportieve activiteiten. Dit was voor onze kinderen (11 en 13 jaar) ook heel fijn. We bezochten plaatsen waar veel toeristen niet komen. Dit geeft een hele brede kijk op het land. De organisatie van de reis was heel zorgvuldig gedaan en verzorgd. Door het lezen van Gods Woord op de verschillende plekken die we bezochten,  ging het nog meer voor ons leven. We voelden ons welkom in Israël en zijn geraakt door de oprechtheid van de mensen. Het was een unieke en indrukwekkende reis en we zijn erg dankbaar dat we deze reis mochten maken. Veel dank!   Jan Jacob, Jacquelien, Miriam &Lisa
Sander & Nathasja, Zwaag

Een super toffe en bijzondere rondreis met Israël Idoed! Mijn vrouw (23) en ik (26) waren nog niet eerder met een groepsreis mee geweest, best spannend dus! We waren met een divers gezelschap: zowel jonge als volwassen mensen, zowel individuele reisgenoten als gezinnen. Erg leuk, maar ook bijzonder want in de groep was de klik er al vanaf dag 1. Eén in Jezus. Ook naast het programma trokken we gezellig met elkaar op! Samen bouw je echt iets op tijdens zo’n reis. Het was een vol programma en we hebben veel bijbelse plekken bezocht. Wat voor mij de plekken echt bijzonder maakte, was wat er (door zowel de reisleider als de gids) op die plekken verteld werd. Het waren juist die dingen die mij persoonlijk raakten en mij activeerde! Het is dan heel fijn dat er ruimte is voor vragen (want ik had er nogal wat!). Aan het begin van de reis werd verteld dat God bijzondere dingen zal laten zien als je een verwachtingsvol hart hebt. De reis heeft mijn geloof enorm opgebouwd en verrijkt. Dit is nog maar het begin, het beste komt nog!Sander & Nathasja, Zwaag

Deze reizigers gingen u voor.
Wanneer ontdekt u met ons het prachtige Israël?

Benieuwd naar onze reizen?

Klik hier voor ons reisaanbod