Reizen met meerwaarde

Heeft u het verlangen om het échte Israël te ontdekken? Wij ook! Met Idoed beleeft u de unieke facetten van het Beloofde Land! Maak een Bar Mitswa mee, vier het Loofhuttenfeest in Jeruzalem en kom achter de voordeur bij de meest interessante inwoners van Israël. Tijdens onze reizen komt de Bijbel voor jong en oud tot leven. Al reizend krijgt u zo een band met volk en land.

Reizen naar het échte Israël, zoals alleen Idoed dat kan!

 

Onze meerwaarde:

Ervaren reisleiding

Een reis naar Israël staat of valt met de reisleiding. Onze enthousiaste reisleiders zijn verknocht aan Israël, en dat merkt u! Vol passie en met kennis tonen zij de wonderlijke geheimen en unieke plekjes van het mooie Israël. Met hun jarenlange ervaring weten onze reisleiders precies hoe zij u optimaal van dienst kunnen zijn. De groepsreizen van Idoed brengen mensen met verschillende achtergronden bij elkaar. We delen de liefde voor het Beloofde Land. Doe uzelf niet tekort, kies voor Idoed!

 

 Gekwalificeerde gidsen

De gidsen van Israël Idoed zijn bevlogen professionals met veel kennis van het Beloofde Land. Al onze gidsen zijn Nederlandssprekend, hebben een Joodse achtergrond en gedegen kennis van het christelijk geloof. Daarnaast zijn zij stuk voor stuk geschoold en erkend door het Israëlische ministerie van Toerisme. Dankzij bijscholing blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ook op veiligheidsgebied. Zo komen onze reizigers niets tekort!

 

Uitzonderlijke excursies

Israël Idoed Reizen kent het Beloofde Land van top tot teen. Onze vele bijzondere contacten garanderen unieke ontmoetingen op verrassende plekken. Ga met ons mee en ontdek het échte Israël! Naast verdieping en verbinding worden onze excursies gekenmerkt door avontuur en ontspanning. Reizen met Idoed; een belevenis om nooit te vergeten.

Over onze excursies

 

Beste prijsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat al onze reizen voor iedereen toegankelijk zijn. Een reis naar Israël is immers niet zomaar op vakantie gaan, maar een verdieping van het geloof die we iedereen gunnen. Daarom prijzen wij onze reizen zo scherp mogelijk. Voor dat bedrag krijgt u een uitzonderlijke beleving in het land van de Bijbel.

 

Duurzaam reizen

Voor Idoed zijn Gods schepping en schepsels belangrijk. Daarom reizen wij zo duurzaam mogelijk. Met rechtstreekse vluchten realiseren wij een CO2 uitstootreductie van minimaal elf procent! Idoed is aangesloten bij de ANVR, een organisatie die zich onder meer inzet voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Daarnaast bieden wij onze reizigers de mogelijkheid een boom te planten in het Beloofde Land.

 

BoomPlant een boom

Voor 25 euro per boom draagt u bij aan de ‘groene longen’ van Israël. Na het planten van één of meerdere bomen krijgt u een certificaat. Met het planten van bomen compenseert u de CO2 uitstoot. Ook draagt u bij aan het in stand houden en onderhouden van parken en bossen in Israël. Met uw boom wordt het evenwicht in de natuur (verder) hersteld en het Beloofde Land een stukje groener. Daarmee komen profetieën uit de Bijbel in vervulling; woestijnen en dorre plaatsen zullen bloeien (Jesaja 35). Dat is nog eens reizen met meerwaarde!