Ma - vr: 9:00 - 17:00 uur 0314-363280

Contact

Israël Idoed Reizen legt een verbinding met het land en het volk van Israël
Blijf op de hoogte Ontvang exclusieve aanbiedingen via onze nieuwsbrief!
 
Deze reis hebben wij geboekt vanwege het afwisselende en interactieve  programma. Waardoor ook het reisgezelschap uit jongeren en iets ouderen bestond.
Het was een zeer indrukwekkende, boeiende en soms emotionele reis, door het land waar de Here God Zijn naam aan verbonden heeft.
Een paar hoogtepunten van deze reis: Boottocht op het meer van Galilea.
Shabbatviering met joodse vrienden. Bezoek aan het openluchtmuseum in Nazareth Village.
Klank en lichtspel in de tower of David over de geschiedenis van Jeruzalem en het meemaken van de opening van de Shabbat bij de westelijke muur.
De afwisseling met actieve onderdelen zoals kajakken in de Jordaan of een jeeptocht door de Negev - woestijn maakt het reisprogramma heel boeiend en ontspannend.
Door deze reis is de liefde en de verbinding met het land Israel en het joodse volk sterk gegroeid.
Onze dank aan Marjan voor het bedenken en samenstellen van dit programma,
de uitstekende maaltijden en hotels en aan onze Nederlandssprekende gids Krina die ons van veel informatie heeft voorzien.
Peter en Ida Krikke.
Het was mijn droom om naar het land van mijn God te gaan, om alles wat ik in de Bijbel las ook met mijn eigen ogen te kunnen zien. En deze droom is dit jaar werkelijkheid geworden. Het was een mooie reis, we hebben ontzettend veel gezien in zo'n korte tijd. Door deze reis is mijn liefde voor Israël nog groter geworden, ik ben gaan inzien wat God aan de 12 stammen heeft beloofd, waar de voorvaderen hebben gelopen. Kortom de Bijbel is gaan leven voor mij! Prijs de Heer dat Hij zich aan Zijn Woord houdt en Zijn beloftes nakomt. We hebben ook hele fijne mensen tijdens deze reis ontmoet, met wie we Het Woord konden delen. Veel dank aan Idoed reizen, die onze reis goed georganiseerd en begeleid hebben. Ik vond het ook zo fijn dat we elke ochtend voor het vertrek met elkaar baden en elke avond aanbiddingsliederen zongen. Mooi om te zien dat de reisorganisatoren zo dicht bij God leven. Beste Jo en Marjan, ik wens jullie Gods zegen met al jullie toekomstige reizen die jullie gaan organiseren! Bedankt Luba
Israël Idoed reizen

Onze populairste reizen

Kunt u niet kiezen? Neemt u eens een kijkje tussen onze meest populaire reizen!