Ik had eerlijk gezegd niet meer het voornemen gehad om afgelopen jaar nog een reis of reisje te maken, tot ik die aanbieding op Facebook las over reizen naar Israël met Idoed.

Ik dacht hierover na, ben een wandeling gaan maken en besloot toen zonder dealen “ik die het”samen met met zoon heb ik mij ingeschreven voor deze reis en ook om Kerstmis in het “beloofde land” te vieren.

En echt waar ik heb samen met mijn zoon als enige Belgen tussen 13 Nederlanders genoten van deze 8-daagse reis door dit prachtige maar toch verdeelde kleine landje wat ook zo dikwijls het wereldnieuws haalt.

De gidsen waren voortreffelijk de hotels met overnachting het aanraden waard het is een reisje om u tegen te zeggen en een echt aanradertje men ziet niet alleen het land maar we bezochten ook een kibboets een fabriek waar men groenten in conserven doet en waar ook Palestijnen werken.

Acht dagen intensief reizen waren echt een genot maar veel te kort want zoals altijd om een land klein of groot te leren kennen kun je dat nooit op zulke kleine tijdspanne.

We hebben echt genoten. Bedankt Jo voor deze mooie reis van jou vrienden in België.

Groot Overlaar Tienen België : Luc Peeters