Garantievoorzieningen

Israël Idoed Reizen staat voor kwaliteit en veiligheid. Om dit te realiseren zijn wij aangesloten bij verschillende garantievoorzieningen, waaronder de ANVR, en AON. Door deze voorzieningen kunnen wij u de volgende zekerheden bieden:

  1. Eerlijke voorwaarden voor u
  2. Uw geld in goede handen
  3. Uw reis veilig & gezond
  4. U gaat verantwoord op reis
  5. Uw gegevens zijn veilig
  6. Zekerheid voor u bij klachten

ANVR en Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, lidnummer: 5590). Voor u als reiziger is dit belangrijk omdat wij als lid consumentvriendelijke ANVR-reis en -boekingsvoorwaarden hanteren. Deze zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Als ANVR-lid respecteren wij de uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden, kunt u hier meer informatie lezen.

AON en Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen beschikt over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via AON. De verzekering is speciaal voor touroperator en voldoet aan de richtlijnen van de ANVR.

Veilig op reis naar Israël

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom zijn wij dagelijks in contact met onze partners in Israël, Jordanië en Polen. Met kennis van zaken geven wij u advies over actuele reis- en land informatie en eventuele gezondheidsmaatregelen. Daarnaast volgen wij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo kunnen we samen veilig op reis!

Bezienswaardigheden in Israël: Adva

Lees verder

Gan Hashlosha (de Sachne), de ‘tuin van Eden’ volgens velen

Lees verder

Tisha B’av – Een jaarlijkse vastendag in het Jodendom

Lees verder