Garantievoorzieningen

Israël Idoed Reizen staat voor kwaliteit en veiligheid. Om dit te realiseren zijn wij aangesloten bij verschillende garantievoorzieningen, waaronder de ANVR, de GGTO, het Calamiteitenfonds en AON. Door deze voorzieningen kunnen wij u de volgende zekerheden bieden:

  1. Eerlijke voorwaarden voor u
  2. Uw geld in goede handen
  3. Uw reis veilig & gezond
  4. U gaat verantwoord op reis
  5. Uw gegevens zijn veilig
  6. Zekerheid voor u bij klachten

ANVR en Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen is lid van de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, lidnummer: 5590). Voor u als reiziger is dit belangrijk omdat wij als lid consumentvriendelijke ANVR-reis en -boekingsvoorwaarden hanteren. Deze zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Als ANVR-lid respecteren wij de uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden, kunt u hier meer informatie lezen.

Garantiefonds GGTO en Israël Idoed Reizen

Wij vinden het belangrijk dat u geen financieel risico loopt als u een reis bij ons boekt. Om die reden zijn wij aangesloten bij de stichting GGTO (lidnummer: 1271). Dit staat voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De stichting GGTO garandeert dat u het reeds betaalde deel van uw reissom geretourneerd krijgt als de reisorganisatie wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen niet na kan komen.

De garantieregeling geldt voor uw vertrek, maar ook tijdens uw verblijf in Israël. Daarnaast zorgt de stichting ervoor dat uw terugreis vergoed wordt indien er sprake is van financieel onvermogen bij de reisorganisatie. Door een reis bij ons te boeken draagt u bij aan het garantiefonds. Met deze bijdrage wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Bezoek de website van de stichting GGTO voor meer informatie of kijk op de pagina van onze Algemene Voorwaarden.

Calamiteitenfonds en Israël Idoed Reizen

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (Calamiteitenfonds) heeft het doel reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit conform de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. De calamiteitencommissie bepaalt of er sprake is van een (dreigende) calamiteit en een uitkeringsvatbare situatie. Bij een uitkeringsvatbare situatie hebben reizigers bij een nog niet aangevangen reis het recht om vanaf 3 dagen voor vertrek kosteloos te mogen annuleren. Bezoek de website van het Calamiteitenfonds voor meer informatie en voorwaarden.

AON en Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen beschikt over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via AON. De verzekering is speciaal voor touroperator en voldoet aan de richtlijnen van de ANVR.

Veilig op reis naar Israël

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom zijn wij dagelijks in contact met onze partners in Israël, Jordanië en Polen. Met kennis van zaken geven wij u advies over actuele reis- en land informatie en eventuele gezondheidsmaatregelen. Daarnaast volgen wij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo kunnen we samen veilig op reis!

Bezienswaardigheden in Israël: Adva

Lees verder

Gan Hashlosha (de Sachne), de ‘tuin van Eden’ volgens velen

Lees verder

Tisha B’av – Een jaarlijkse vastendag in het Jodendom

Lees verder