Het inspirerende verhaal van Adva

Met Israël Idoed Reizen bezoekt u niet alleen de toeristische hoogtepunten van Israël. Dat doen we uiteraard ook, maar met Idoed beleeft u vooral unieke ontmoetingen op verrassende plekken. Onze reisleiders kennen het Beloofde Land van top tot teen. U komt achter de voordeur bij de meest bijzondere inwoners van Israël. Zo leert u het échte Israël kennen. Eén van die bijzondere plekken is Adva.

 

Adva is een bijzonder en inspirerend bedrijf. Het werd opgericht door Shlomo en Naomi. Dit echtpaar kreeg zes zonen. Eén van hen, Elnathan, heeft het downsyndroom. De geboorte van Elnathan zette Shlomo en Naomi aan het denken. Hoe kunnen wij hem en anderen met speciale behoeften een mooie en veilige plek bieden om zich te ontplooien? En hoe kunnen wij, hier in het hartland van Israël, meewerken aan de ontginning van Samaria?

Zo werd het idee van Adva geboren. Adva is een uniek bedrijf waar zeep wordt vervaardigd. Met behulp van traditionele ingrediënten en geavanceerde technieken wordt een bijzonder mooi product vervaardigd. De zeep van Adva wordt op natuurlijke basis gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Heerlijke geuren en prachtige kleuren komen de bezoekers van Adva tegemoet.

Die heerlijke zeep is echter niet zozeer wat Adva bijzonder maakt. De kleuren en geuren zijn weliswaar onovertroffen, maar bij Adva treffen we iets dat nog veel dierbaarder is: de glimlach van de werknemers van Adva. Deze mensen, zoals Elnathan, met speciale behoeften vinden hier een plek waar zij zichzelf kunnen zijn, aandacht krijgen en vol trots en passie een mooi product maken. En dat is nog niet alles; zij zijn ook de hedendaagse pioniers die invulling geven aan de opdracht van God om het land tot bloei te laten komen.

Adva ook bezoeken? Of één van die andere bijzondere en unieke plekken van Israël? Krijg een band met volk en land. Ga mee met Israël Idoed!