Ma - vr: 8:30 - 17:00 uur 0314-363280

Onze reizen naar Israël

Heeft u altijd al naar het beloofde land willen reizen?

Israël Idoed reizen wil u deze begroeting laten horen. Als u al veelvuldig in Israël bent geweest, bieden wij u een alternatief in de vorm van een reis met meer diepgang m.b.t. de Joodse wortels. dat stukje verdieping en beleving wat u zoekt. Tijdens onze Israël reizen bezoeken we plaatsen van grote historische waarde.

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we de reizen geordend op de 4 seizoenen.

Voorjaar

Zomer

Najaar

Winter

Rondreis Israël

Gedurende een rondreis door Israël zult u alle bijbelse plaatsen bezoeken die in Gods woord van groot belang zijn. U kunt bij ons kiezen uit hele diverse reizen door het land van melk en honing. Wilt u een Israëlreis die is toegespitst op de profeten? Of gaat u liever op de Israël Verdiepingsreis? Welke rondreis u ook kiest, met Israël Idoed Reizen wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Vakantie? Natuurlijk Israël

Ook voor de natuurliefhebber is Israël de perfecte vakantiebestemming. Historisch gezien, is het land prachtig, maar de natuur is onovertroffen. Nergens anders vindt u zoveel variatie in landschappen. Van hooggebergte tot woestijn.

De verscheidenheid aan steden, veelkleurige cultuur, prachtige natuur en smakelijke keuken, maken uw reis tot een onvergetelijke, inspirerende en spirituele ervaring. Bent u eenmaal in Israël geweest? Dan komt u terug!

Natuurlijk met Israël Idoed Reizen