Ma - vr: 9:00 - 17:00 uur 0314-363280

Christelijke reis Israël

Heeft u altijd al naar het beloofde land willen reizen?

Israël Idoed Reizen biedt u een christelijke reis naar het Beloofde Land. Kenmerkend voor onze reizen zijn verdieping en verbinding met het land en het volk van Israël. Dankzij ons uitgebreide netwerk in het land van de Bijbel bezoekt u met ons bijzondere en unieke plaatsen waar weinig toeristen komen. Ook als u vaker in Israël bent geweest, is ons reisaanbod verrassend en verrijkend. En dat alles op maat en voor een eerlijke prijs. Ga mee op rondreis door Israël en ontdek het zelf!

Christelijke reis Israël met Idoed

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we de reizen geordend op de vier seizoenen: voorjaar, zomer, najaar en de winter.

Wanneer wilt u vertrekken?

Voorjaar

Zomer

Najaar

Winter

Bijbelse rondreis Israël

Gedurende een bijbelse rondreis door Israël zult u alle bijbelse plaatsen bezoeken die in Gods woord van groot belang zijn. U kunt bij ons kiezen uit hele diverse reizen door het land van melk en honing. Wilt u een Israëlreis die is toegespitst op de profeten? Of gaat u liever op de Israël Verdiepingsreis? Welke christelijke rondreis in Israël u ook kiest, met Israël Idoed Reizen wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Vakantie? Natuurlijk Israël

Ook voor de natuurliefhebber is Israël de perfecte vakantiebestemming. Historisch gezien, is het land prachtig, maar de natuur is onovertroffen. Nergens anders vindt u zoveel variatie in landschappen. Van hooggebergte tot woestijn.

De verscheidenheid aan steden, veelkleurige cultuur, prachtige natuur en smakelijke keuken, maken uw reis tot een onvergetelijke, inspirerende en spirituele ervaring. Bent u eenmaal in Israël geweest? Dan komt u terug!

Natuurlijk met Israël Idoed Reizen