Ma - vr: 8:30 - 17:00 uur 0314-363280

Christelijke reis Israël

Heeft u altijd al naar het beloofde land willen reizen?

Israël Idoed Reizen biedt u een christelijke reis door het Beloofde Land. Ook als u al veelvuldig in Israël bent geweest, biedt Idoed zeer bezienswaardige alternatieven in de vorm van een christelijke rondreis door Israël met meer diepgang, bijvoorbeeld over de Joodse wortels van het geloof. Onze programma’s geven verdieping en beleving aan uw Christelijke reis in Israël. We bezoeken niet alleen plaatsen van grote historische waarde, maar komen door ons grote netwerk ook op exclusieve plekken waar maar weinig toeristen komen. En dat alles op maat en voor een eerlijke prijs.

Christelijke reis Israël met Idoed

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we de reizen geordend op de vier seizoenen: voorjaar, zomer, najaar en de winter.

Wanneer wilt u vertrekken?

Voorjaar

Zomer

Najaar

Winter

Bijbelse rondreis Israël

Gedurende een bijbelse rondreis door Israël zult u alle bijbelse plaatsen bezoeken die in Gods woord van groot belang zijn. U kunt bij ons kiezen uit hele diverse reizen door het land van melk en honing. Wilt u een Israëlreis die is toegespitst op de profeten? Of gaat u liever op de Israël Verdiepingsreis? Welke christelijke rondreis in Israël u ook kiest, met Israël Idoed Reizen wordt dit een ervaring om nooit te vergeten.

Vakantie? Natuurlijk Israël

Ook voor de natuurliefhebber is Israël de perfecte vakantiebestemming. Historisch gezien, is het land prachtig, maar de natuur is onovertroffen. Nergens anders vindt u zoveel variatie in landschappen. Van hooggebergte tot woestijn.

De verscheidenheid aan steden, veelkleurige cultuur, prachtige natuur en smakelijke keuken, maken uw reis tot een onvergetelijke, inspirerende en spirituele ervaring. Bent u eenmaal in Israël geweest? Dan komt u terug!

Natuurlijk met Israël Idoed Reizen