Ma - vr: 9:00 - 17:00 uur 0314-363280

Onze visie

“Saamhorigheid en binding”

Onze visie van ” saamhorigheid en binding ” is gebaseerd en geïnspireerd door het Woord van God.

Door aan Zijn roepstem gehoor te hebben gegeven, zijn wij biddend tot een relatie met het bijzondere land en volk van Israël gekomen. Daar brengt Hij ons naartoe, getrokken met koorden van Liefde.

Zo gaan wij van kracht tot kracht steeds voort, vast en zeker, vol vertrouwen in saamhorigheid de toekomst tegemoet, om samen met u geleid door Zijn Woord, op reis te gaan naar het bijzondere land Israël.

Vanuit onze visie kunnen wij u een unieke en onvergetelijke reis aanbieden om u een liefdevolle verbinding te laten beleven.

Ontdek Israël

Ontdek Israël op geheel andere wijze. een ervaring om nooit meer te vergeten!

Voor allen die gewend zijn aan een christelijke reis door Israël  bieden wij u een alternatief in de vorm van een reis met meer diepgang m.b.t. de Joodse wortels.

 Op deze manier willen wij bekend worden met het land van de vaderen. Wij willen u begeleiden op uw reis door Israël.

Israël reis

Ontdek Israel op geheel andere wijze, een ervaring om nooit meer te vergeten!

Voor allen die gewend zijn aan een christelijke reis door Israël bieden wij u een alternatief in de vorm van een reis met meer diepgang m.b.t. de Joodse wortels.

Shalom lehitraot!

 • Deze reis hebben wij geboekt vanwege het afwisselende en interactieve  programma. Waardoor ook het reisgezelschap uit jongeren en iets ouderen bestond.
  Het was een zeer indrukwekkende, boeiende en soms emotionele reis, door het land waar de Here God Zijn naam aan verbonden heeft.
  Een paar hoogtepunten van deze reis: Boottocht op het meer van Galilea.
  Shabbatviering met joodse vrienden. Bezoek aan het openluchtmuseum in Nazareth Village.
  Klank en lichtspel in de tower of David over de geschiedenis van Jeruzalem en het meemaken van de opening van de Shabbat bij de westelijke muur.
  De afwisseling met actieve onderdelen zoals kajakken in de Jordaan of een jeeptocht door de Negev - woestijn maakt het reisprogramma heel boeiend en ontspannend.
  Door deze reis is de liefde en de verbinding met het land Israel en het joodse volk sterk gegroeid.
  Onze dank aan Marjan voor het bedenken en samenstellen van dit programma,
  de uitstekende maaltijden en hotels en aan onze Nederlandssprekende gids Krina die ons van veel informatie heeft voorzien.
  Peter en Ida Krikke.