Samen voor Israël!

 

Help Israëlische soldaten en burgers met benodigdheden

7 oktober 2023 is een datum die voor altijd in ons geheugen gegrift staat. Onze gedachten zijn bij Israël en degenen die lijden en in onzekerheid verkeren. We delen de hoop dat de gegijzelden snel worden vrijgelaten of bevrijd. Onze gebeden zijn gericht op troost voor hen die rouwen. We hopen op een spoedig einde van deze oorlog, waarbij geen onschuldige mensen in Israël en de Gazastrook meer worden getroffen.

Deze grootschalige oorlog heeft aanzienlijke gevolgen voor de Israëlische samenleving, bevolking en economie. De IDF, het Israëlische leger, staat voor een immense taak, met jonge mannen en vrouwen die zich inzetten voor een onmogelijke opdracht: het bevrijden van gegijzelden en het neutraliseren van Hamas.

Op dit moment woedt de strijd in de Gazastrook, en ook in het noorden van Israël heerst onrust. Honderdduizenden reservisten staan paraat, wat onvermijdelijk tot gewonden en doden zal leiden. Een tragedie van ongekende omvang.

Tekorten

Er is een acuut tekort aan uitrusting voor de Israëlische soldaten, evenals benodigdheden voor de mensen die geëvacueerd zijn vanuit het noorden en zuiden van het land. Om deze reden achten we deze noodhulpactie noodzakelijk. We laten Israël niet alleen. Met deze noodhulpactie voorzien we het leger van essentiële uitrusting en bieden we steun aan degenen die hun huizen hebben moeten verlaten.

Draag bij!

Elke bijdrage brengt licht in deze donkere tijden. Laten we samenwerken om de helden van Israël te ondersteunen, nu het écht moet. Samen maken we een verschil.

Kies hieronder uw gewenst bedrag ter donatie:

€ 5,-

€ 10,-

€ 20,-

€ 50,-

€100,-

€ 250,-

€ 500,-

Doneren via bankoverschrijving