rondreis-israel-natuur-bomen rondreis-israel-water-jordaan rondreis-israel-woestijn rondreis-israel-woestijn-bloemen

Reizen met verdieping!

Altijd al een reis willen maken naar Israël? Dit is uw kans. Er is bijna geen land ter wereld met zo'n rijke geschiedenis en cultuur als Israël! Wij hebben voor u de volgende reizen samengesteld:

Bijbelse studiereis Israel (11 dagen)
Profetische reis Israel (11 dagen)
Loofhuttenfeest met Yom Kippur (Grote verzoendag) & mars (15 d)
Loofhuttenreis & mars in (11 dagen)
Israel in Woord en beweging (8 dagen)

Rondreis Israel

Gaat u mee op een rondreis Israël? Loop waar Jezus heeft gelopen, ga waar Abraham heeft gestaan. Voel wat de Bijbelse voorvaders gevoeld hebben, toen zij ‘thuiskwamen’ in het beloofde land. U ziet wat hun ogen hebben gezien, u voelt de zon op uw gezicht, het suizen van de wind, waardoor God tot Elia sprak. Laat u meevoeren op een christelijke reis met verdieping. Onze naam Idoed betekent bemoediging. Wij hopen dat u wordt bemoedigd door onze rondreizen naar Israël. Hieronder leest u een toelichting op ons reisaanbod.


Waarom een rondreis Israël kiezen?

Wanneer u met ons mee gaat, zult u merken dat u zeker geraakt wordt. Is het niet op spiritueel niveau, dan wel emotioneel of zintuigelijk. Op een Israël rondreis ziet u de ongelofelijke schoonheid van Gods schepping. Er is geen land op aarde met zo'n bijzonder, en divers landschap als Israël. Van schitterende zandstranden tot de hagelwitte krijtrotsen van Rosh Hanikra. Van de omvangrijke Negev woestijn en bijzondere bergen tot stille meren en meanderende rivieren. Overal treffen we de schitterende natuur aan met haar bomen en bloemenpracht. U kunt dus uw hart ophalen...!

Thema’s van de Israël rondreis

Iedere rondreis door Israël heeft een eigen thema. Bijvoorbeeld de aankomende Verbindingsreis in juli 2017. Dit is een reis voor het gehele gezin. Dus, voor jong en oud! De Bemoedigingsreis Israël start in augustus 2017. We trekken tijdens die reis door het Noorden van Israël naar de indrukwekkende oude stad van Jeruzalem. Tijdens onze Israël rondreis leert u meer over het Joodse volk en hoe zij omgaan met de continue dreiging van nu. Kiest u voor de Profetische reis in augustus 2017? Dan zien we samen hoe de woestijn haar vruchten draagt. Ook hoe we het Profetische Woord met elkaar kunnen delen. Hierdoor zult u de Bijbel weer in een ander daglicht zien! Al met al, een hele bijzondere ervaring, die u niet mag missen!

Reizen naar Israël voor jong en oud

Wij vinden het belangrijk dat onze rondreizen naar Israël toegankelijk zijn voor jongeren. Daarom hebben we een goedkope all-inclusive jongerenreis naar Israël samengesteld. We trekken tijdens deze rondreis door het Beloofde Land, waar we naast het bezoeken van Bijbelse plaatsen ook genoeg ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Bijvoorbeeld lekker naar het strand, of samen de stad in gaan. Gewoon genieten dus!

Onze wens is om voor u een onvergetelijke reis naar Israël te organiseren. Geïnspireerd door het Woord van God brengen wij u graag in contact met Zijn Land en Zijn Volk.

Ga met ons mee en ervaar de schoonheid van het Beloofde land! Leg een verbinding met het land en het Volk van Israël. Bekijk onze Israël Reizen of reserveer uw reis direct online.

Bekijk onze facebookpagina
Israel Ministry Of Tourism Israel Land Of Creation

Israel Idoed Reizen

Havenstraat 9-01
7005 AG Doetinchem

Telefoon: 0314-363280 in dringende gevallen 06 28230131 of 06 38821348
Mobiel: in Israël (00972) 54 6826576 of 054 6826576
info@israelidoedreizen.nl