Kapernaum Ein Gedi Jordaan Cesarea Phillippi Jerusalem Olijfberg het-woord Naar de Hemel op zien Dessert Judean Dessert

Reizen met verdieping!

Altijd al een reis willen maken naar Israël? Dit is uw kans. Er is bijna geen land ter wereld met zo'n rijke geschiedenis en cultuur als Israël! Wij hebben voor u de volgende reizen samengesteld:

Jongerenreis Israel
Verbindingsreis (11 of 15 dagen)
Israel Bemoedigingsreis in 9 dagen
Bijbelse studiereis Israel (11 dagen)
Profetische reis Israel (11 dagen)

Over ons

Een christelijke reisorganisatie die bijzondere reizen naar Israël organiseert. Dat is Israël Idoed Reizen. Heeft u net als wij een verlangen in uw hart om naar het land van melk en honing te gaan? Wij bezorgen u de reis van uw leven!

Als christelijke reisorganisatie richten wij ons op rondreizen door Israël. Het land waar God tegen Abraham gesproken heeft in Genesis 12:3 ‘Ik zal zegenen wie u zegenen.’ De schoonheid van Israël, de verwondering over Gods wegen en de vreugde van het reizen met elkaar: dat alles maakt onze Israël reizen tot een unieke en onvergetelijke ervaring.


Waarom Israël?

Mijn ziel verlangt, ja, bezwijkt zelfs van verlangen… (Psalm 84:3)

Mijn naam is Jo le Poole. ik ben getrouwd met Marjan le Poole-Fleskes. Wij wonen met ons gezin in Doetinchem. Ik verbind graag mensen via een breed netwerk.  

Tot mijn netwerk behoren Nederlanders die geïnteresseerd zijn in Israël. Israël Idoed Reizen werkt samen met mensen in Nederland en in Israël, Joods en niet-Joods. Mensen met hart voor en kennis van de cultuur en het land Israël. Denkend en werkend vanuit dezelfde visie op onze Israël reizen.

Al als kind had ik een roep en verlangen naar Israël te gaan. Ik wilde er graag meer over weten. Het verlangen naar de roepstem werd in de loop van mijn leven steeds sterker en in 2010 was het dan eindelijk zover. Samen met mijn gezin zijn we afgereisd naar Israël.

Deze reis legde de basis voor een christelijke reisorganisatie, gespecialiseerd in reizen naar Israël. Het was het begin van een nieuwe periode in mijn leven.

 

Zijn Land

Wij zijn dankbaar voor deze prachtige opdracht.  Geïnspireerd door het Woord van God brengen wij u graag in contact met Zijn Land.

Gaat u met ons mee en ervaar de schoonheid van Israël. Bekijk onze Israël Reizen en reserveer meteen.

 

 

 

Bekijk onze facebookpagina
Israel Ministry Of Tourism Israel Land Of Creation

Israel Idoed Reizen

Havenstraat 9-01
7005 AG Doetinchem

Telefoon: 0314-363280 in dringende gevallen 06 28230131 of 06 38821348
Mobiel: in Israël (00972) 54 6826576 of 054 6826576
info@israelidoedreizen.nl