Orthodoxse Joden te Safed Tabernakel te Silo Uizicht op meer van Gallilea Granaatappel Liefdevolle verbinding Korenaren TORAH De bijbel

Reizen met verdieping!

Altijd al een reis willen maken naar Israël? Dit is uw kans. Er is bijna geen land ter wereld met zo'n rijke geschiedenis en cultuur als Israël! Wij hebben voor u de volgende reizen samengesteld:

Jongerenreis Israel
Verbindingsreis (11 of 15 dagen)
Israel Bemoedigingsreis in 9 dagen
Bijbelse studiereis Israel (11 dagen)
Profetische reis Israel (11 dagen)

Onze visie

 

"Saamhorigheid en binding". 

Onze visie “saamhorigheid en binding” is gebaseerd en geïnspireerd door het Woord van God.

Door aan Zijn roepstem gehoor te hebben gegeven, zijn wij biddend tot een relatie met het bijzondere land en volk van Israël gekomen. Daar brengt Hij ons naartoe, getrokken met koorden van Liefde.

Zo gaan wij van kracht tot kracht steeds voort “vast en zeker, vol vertrouwen” in saamhorigheid de toekomst tegemoet, om samen met u geleid door Zijn Woord, op reis te gaan naar het bijzondere land Israël. 

Vanuit onze visie kunnen wij u een unieke, onvergetelijke reis aanbieden om u een liefdevolle verbinding te laten beleven.

 

Ontdek Israel op geheel andere wijze, een ervaring om nooit meer te vergeten! 

 

Voor allen die gewend zijn aan een christelijke reis door Israël bieden wij u een alternatief in de vorm van een reis met meer diepgang m.b.t. de Joodse wortels.

 

 

Shalom lehitraot!

 

Wanneer gaat u deze begroeting horen? Wilt u meer informatie over onze reizen naar Israël? Neem dan contact met ons op of vraag meer informatie aan. Wij vertellen er u heel graag meer over!

Bekijk onze facebookpagina
Israel Ministry Of Tourism Israel Land Of Creation

Israel Idoed Reizen

Havenstraat 9-01
7005 AG Doetinchem

Telefoon: 0314-363280 in dringende gevallen 06 28230131 of 06 38821348
Mobiel: in Israël (00972) 54 6826576 of 054 6826576
info@israelidoedreizen.nl